sommarens kajakpaddling med friluftssektionen

För att följa med skall du ha provat på kajakpaddling en del och har du inte långfärdspaddlat tidigare så tänk på att den utrustning som du tar med skall rymmas i kajaken.

För att undvika midsommartrafiken startar vi måndagen den 23 juni och avslutar måndagen den 30 juni.
Isättning och upptag gör vi hos Gunnvor Larsson i Tyrislöt som vi gjort så många gånger tidigare. Där kan också du som behöver hyra kajak göra detta. Du bokar själv kajak. Bilarna kan vi mot en rimlig avgift parkera i anslutning till iläggsplatsen. Kolla www.stannakajak.com för att hyra kajak och hitta dit. Tält kan lånas av klubben. Kontakta Larsåke.
Väder och vind avgör hur vi lägger upp turen.
Vatten och proviant tar vi med för hela veckan.

Lämplig avfärdstid från Göteborg kan vara ca 8.00. Vi samlas sen i Tyrislöt på förmiddagen och tar god tid på oss för att anpassa och packa kajakerna. Vi äter lunch före avfärden. Kanske kommer vi iväg runt ettiden.

Ev. frågor kan du ställa till Ingemar.

Du anmäler dig på ”BOKAT.SE”